Ontbijtservice

Daarom kiezen voor een ontbijt van bij ons :

Verzorgd

Eten doen we ook met onze ogen. Het is een must dat jouw ontbijt een plezier is om in ontvangst te nemen, uit te pakken en te genieten. Onze ontbijtmanden worden zorgvuldig samengesteld. Naast diverse ochtendkoeken en broodjes verwennen we u met vers geperst fruitsap, huisgemaakte confituren, vers gebakken pannenkoeken ( voor de kinderen), Gentse kazen, gekookte eitjes of huisgemaakte eiersalade en zoveel meer. 

Ecologisch

Wij kiezen er voor om het ontbijt te bezorgen in een mand die nadien kan terugbezorgt worden samen met de fruitsapkaraf . De schaaltjes en potjes die we gebruiken voor de kaas, yoghurt en confituren zijn 100 % eco-vriendelijk. 

Lokale producten

Net als in de winkel verwennen we u ook in onze ontbijtmanden met lokale en artisanale producten zoals de kazen van Het Hinkelspel, Ganda ham, hoeveyoghurt, enz.. 

opgelet : Viva box- en Bongo bonnen zijn niet cumuleerbaar met onze thema ontbijten, voor deze boxen is een lekker uitgebreid ontbijt samengesteld zoals op hun site vermeld.

Op feestdagen met name Valentijn, Moederdag en Vaderdag kunt u enkel onze thema ontbijten bestellen.

Cadeaubonnen ( vb. van Stad Gent,… ) allerlei  worden ook niet aanvaard voor onze ontbijtservice, met deze kunt u terecht in de winkel voor het aankopen van wenskaarten, geschenkmanden enz…

 


Bijkomende info :

Na het krijgen van uw aanvraag om een ontbijt te leveren ontvangt U binnen de 24 uur zeker een antwoord, indien dit niet gebeurt is het nuttig om ons telefonisch te contacteren op 09 / 251 51 14. Bij elk ontbijt wordt een borg aangerekend t.w.v. € 5.00 of  € 10.00 of een verpakkingskost van € 3.95 voor de mand voor de Viva box en Cadeauboxen,  voor de geschenkdoos & fruitsapfles en € 7.50 voor de geschenkdoos en karaf voor onze themaontbijten. De last minute bestellingen proberen wij zoveel mogelijk te aanvaarden, gelieve ons in dit geval altijd telefonisch te contacteren om misverstanden te voorkomen. Uw ontbijt wordt als definitief aanschouwd na uw bevestigende mail van betaling.

Telefonische bestellingen of bestellingen via sociale media worden niet opgevolgd en dus ook niet beantwoord. 


Een heerlijk ontbijt kan besteld worden via deze link, in de winkel of via info@dekorf.be

Voortaan vindt U ons ook terug bij Vivabox en bij Bongo bon “ontbijt aan huis”.