Ontbijtservice

TRAINDEVIE Gluten free food …

Elke week, vers & op bestelling!

Elke week kan je tot woensdagavond 24 uur uw bestelling glutenvrije broden, koeken, pistolets, taarten doorgeven . De producten worden vers gebakken en op zaterdagochtend geleverd. Zo geniet ook jij wekelijks van lekker vers brood!

Bestellen via : bestelling@traindevie.be

Het spreekt voor zich dat wij deze producten ook kunnen verwerken in onze ontbijtmanden.

In de winkel hebben wij meergranenbrood, rozijnenbrood, chocoladebrood en mini brioches in voorraad.

Een heerlijk ontbijt bij u thuis geleverd …

Lekker genieten van een dagje vrij, zalig cocoonen in het weekend, een romantisch ontbijt aan bed ,of u heeft iets te vieren, valentijn, een verjaardag, moederdag, vaderdag,een geboorte….of gewoon een attentie vooral uw geliefde. Onze ontbijtmanden zijn stijlvol en tot in de puntjes verzorgt. Als u de winkel kent dan weet u dat we enkel werken met kwaliteitsprodukten.

Ons ontbijtmanden bestaan uit een ruime keuze pistolets en zoete koeken, koffie, diverse soorten thee’s, vers geperst fruitsap, eitjes met of zonder spek, beleg, ambachtelijke yoghurt afgewerkt met vers fruit ,chocolades, confituur, honing, enz….
Onze ontbijtmanden worden thematisch afgewerkt zodat het ook voor uzelf steeds een verrassing is.🥐☕🍳

 

opgelet : Viva box- en Bongo bonnen zijn niet cumuleerbaar met onze thema ontbijten, voor deze boxen is een lekker uitgebreid ontbijt samengesteld zoals op hun site vermeld.

Cadeaubonnen ( vb. van Stad Gent,… ) allerlei  worden ook niet aanvaard voor onze ontbijtservice, met deze kunt u terecht in de winkel voor het aankopen van wenskaarten, geschenkmanden enz…


Bijkomende info :

Na het krijgen van uw aanvraag om een ontbijt te leveren ontvangt U binnen de 24 uur zeker een antwoord, indien dit niet gebeurt is het nuttig om ons telefonisch te contacteren op 09 / 251 51 14. Bij elk ontbijt wordt een borg aangerekend t.w.v. € 5.00 of  € 10.00of een verpakkingskost van € 2.50 voor de mand, karaf of fruitsapfles. De last minute bestellingen proberen wij zoveel mogelijk te aanvaarden, gelieve ons in dit geval altijd telefonisch te contacteren om misverstanden te voorkomen. Uw ontbijt wordt als definitief aanschouwd na uw bevestigende mail van betaling.


Een heerlijk ontbijt kan besteld worden via deze link of in de winkel.


Voortaan vindt U ons ook terug bij Vivabox en bij Bingo bon “ontbijt aan huis”.


Schenk het boek “ 100 positieve gedachten & complimenten “ als extra geschenk ( in geschenkverpakking ! ) bij uw gekozen themaontbijt of bij het Viva box ontbijt en ontvang GRATIS één van onze mooie bladwijzers.
Het boek is ingedeeld in 6 thema’s nl. loslaten, motiveren, inspireren, respect, kracht en geweldloosheid.

De opbrengst, € 15.00, gaat integraal naar de vzw Zinloos geweld.

Het boek is ook verkrijgbaar bij ons in de winkel of we kunnen het per post bezorgen voor € 17.00 incl. verzendingskosten. Een boek vol levenswijsheid maar ook een “GEWELDIG “ geschenk om te koesteren.