Ontbijtservice

NIEUW – NIEUW – NIEUW – NIEUW – deze geschenk box is verkrijgbaar in de winkel of kan via Bpost worden thuisbezorgt.

Ontdek nu ook onze ontbijt box ‘ LEKKER LOKAAL ‘ (zie rubriek themaontbijt )

Een box gevuld met tal van heerlijkheden, home made of in samenwerking met lokale producenten.

Daarom kiezen voor een ontbijt van bij ons :

Verzorgd

Eten doen we ook met onze ogen. Het is een must dat jouw ontbijt een plezier is om in ontvangst te nemen, uit te pakken en te genieten. Onze ontbijtmanden worden zorgvuldig samengesteld. Naast diverse ochtendkoeken en broodjes verwennen we u met vers geperst fruitsap, huisgemaakte confituren, vers gebakken pannenkoeken ( voor de kinderen), Gentse kazen, gekookte eitjes of huisgemaakte eiersalade en zoveel meer. 

Ecologisch

Wij kiezen er voor om het ontbijt te bezorgen in een mand die nadien kan terugbezorgt worden samen met de fruitsapkaraf . De schaaltjes en potjes die we gebruiken voor de kaas, yoghurt en confituren zijn 100 % eco-vriendelijk. 

Lokale producten

Net als in de winkel verwennen we u ook in onze ontbijtmanden met lokale en artisanale producten zoals de kazen van Het Hinkelspel, Ganda ham, hoeveyoghurt, enz.. 

opgelet : Viva box- en Bongo bonnen zijn niet cumuleerbaar met onze thema ontbijten, voor deze boxen is een lekker uitgebreid ontbijt samengesteld zoals op hun site vermeld.

Op feestdagen met name Valentijn, Moederdag en Vaderdag kunt u enkel onze thema ontbijten bestellen.

Cadeaubonnen ( vb. van Stad Gent,… ) allerlei  worden ook niet aanvaard voor onze ontbijtservice, met deze kunt u terecht in de winkel voor het aankopen van wenskaarten, geschenkmanden enz…

 


Bijkomende info :

Na het krijgen van uw aanvraag om een ontbijt te leveren ontvangt U binnen de 24 uur zeker een antwoord, indien dit niet gebeurt is het nuttig om ons telefonisch te contacteren op 09 / 251 51 14. Bij elk ontbijt wordt een borg aangerekend t.w.v. € 5.00 of  € 10.00 of een verpakkingskost van € 3.95 voor de mand voor de Viva box en Cadeauboxen,  voor de geschenkdoos & fruitsapfles en € 7.50 voor de geschenkdoos en karaf voor onze themaontbijten. De last minute bestellingen proberen wij zoveel mogelijk te aanvaarden, gelieve ons in dit geval altijd telefonisch te contacteren om misverstanden te voorkomen. Uw ontbijt wordt als definitief aanschouwd na uw bevestigende mail van betaling.


Een heerlijk ontbijt kan besteld worden via deze link of in de winkel.


Voortaan vindt U ons ook terug bij Vivabox en bij Bongo bon “ontbijt aan huis”.


Schenk het boek “ 100 positieve gedachten & complimenten “ als extra geschenk ( in geschenkverpakking ! ) bij uw gekozen themaontbijt of bij het Viva box ontbijt en ontvang GRATIS één van onze mooie bladwijzers.
Het boek is ingedeeld in 6 thema’s nl. loslaten, motiveren, inspireren, respect, kracht en geweldloosheid.

De opbrengst, € 15.00, gaat integraal naar de vzw Zinloos geweld.

Het boek is ook verkrijgbaar bij ons in de winkel of we kunnen het per post bezorgen voor € 17.00 incl. verzendingskosten. Een boek vol levenswijsheid maar ook een “GEWELDIG “ geschenk om te koesteren.