Thema ontbijten

Leveringsvoorwaarden, borg en info over Viva Box en Bongo bon ontbijten staan onderaan de lijst vermeld.

Op woensdag 6 september en zaterdag 23 september zal de winkel gesloten zijn en is er ook geen ontbijtservice. Ook op 24 september is er geen ontbijtservice.

ONTBIJT AAN HUIS 

Verwenbox voor de kinderen : een box gevuld met een fruitsapje, pannenkoek met choco, mini chocoladebroodje, donut en een geschenkje. € 12.50 per kind

GEZELLIG SAMENZIJN – een hartverwarmende start van de dag

Een ontbijt om van te smullen en urenlang te genieten aan tafel. Heerlijke koeken en broodjes, vers geperst fruitsap, eitjes, Gentse kazen en Gande ham, huisgemaakte confituren, yoghurt met bijhorende granola enz… en afsluiten doen we met bubbels én bijhorende tapas.

€ 85.00 / 2 personen

      

I LOVE TEA AND BREAKFAST

U raad het al, in dit ontbijt staat thee centraal! Naast een goed gevulde ontbijtmand verwennen we je graag met Or Tea?, 2 buisjes verse seizoenthee en een WARME BRIEFKAART van Coeur Tisane ( meer info bij streekproducten – rubriek  bijzonderheden) waarop we graag uw persoonlijke boodschap vermelden. We voegen hier een mooie thee tas met theehouder( vlinder ) aan toe als extra geschenk.

€ 75.00

€ 90.00 met Cava of Mocktail + bijhorende tapas

                         FEESTELIJK VERWENONTBIJT alcoholvrij 

Een goed gevuld ontbijtpakket met heerlijke Mocktails  en tal van verwennerijen om een ganse dag te genieten! Uiteraard voorzien we aangepaste versnaperingen voor bij de mocktail

Prijs : € 75.00 / 2 personen met 1 Mocktail

 

 ONTBIJT VOOR GELIEFDEN 💕

Een uitgebreid ontbijt doorspekt met zoete lekkernijen en als afsluiter een fles heerlijke lokale bubbel

€ 85.00 : 2 personen

Met bloemen : € 100.00


VERJAARDAG ONTBIJT VOOR HAAR 

Vers geperst fruitsap,  ochtend koeken en broodjes, artisanale yoghurt afgewerkt met vers seizoen fruit, confituur, stroop, kaas en charcuterie, dit alles afgewerkt met zoete lekkernijen. Aan dit ontbijt voegen we een fles Gentse RoomeR toe en ook  de nieuwe  VlieRonade mag niet ontbreken. Uiteraard voegen we ook aan dit ontbijt een hartige snack toe.

Prijs: € 80.00

Het ontbijt met met Cava 75 CL. en een boeketje bloemen : € 95.00

 

VERJAARDAG ONTBIJT VOOR HAAR ‘ PUUR NATUUR ‘

Dit ontbijt krijgt een meerwaarde door een Weleda geschenk, een heerlijk geurende kaars 

( Behind the Rose garden met een brandtijd van 65 uur ) en een fles Cava  75 cl om gezellig te toasten op deze heuglijke dag.

€ 85.00/ 2 personen

.


VERJAARDAG ONTBIJT VOOR HEM

Een rijk gevulde ontbijt mand vol lekkernijen zoet & hartig, broodjes, koeken, beleg, eitjes  enz… Als geschenk voegen we een fles Cava 75 CL en bijhorende versnapering toe.

Prijs :€ 75.00 / 2 pers.

VERJAARDAG ONTBIJT VOOR DE BIERLIEFHEBBER

Een goed gevulde ontbijtmand met een Bierbox vol Gentse bieren

€75 euro voor 2 personen.

 


HET FEESTELIJK VERWENONTBIJT

Vers geperst fruitsap, koffie, thee, chocolade, artisanale yoghurt afgewerkt met vers seizoen fruit, tal van lekkernijen en een fles Cava.

Prijs : 75.00 / 2 personen.


Het ‘ HEERLIJK VAN BIJ ONS ‘ ontbijt

Naast de huis gebakken koeken en broodjes verwerken in deze ontbijt mand tal van overheerlijke streekproducten zoals confituur van Carpe d’jam, Hinkelspel kazen, cuberdons, Gentse chocolade, fruitsap van Verhofstede 

€ 75.00 / 2 personen

 

Met RoomeR 20 CL€ 80.0

Met Belgische mousserende wijn  € 85.00

 


HET JUBILEUM ONTBIJT

Een uitgebreid ontbijt met een fles lokale bubbels om te toasten op de gelukkige jaren samen.

Prijs : € 85.00 / 2 pers.


 

 


Het lekkere AFHAAL ontbijt. ( niet verkrijgbaar op dinsdag en donderdag )

Fruitsap van Verhofstede, verse ochtend koeken, pistolets, artisanale yoghurt met vers fruit, speculaas of peperkoek, artisanale confituur, eitjes, charcuterie en kaas en een fles Cava 75 CL

Prijs : € 60.00 ( enkel af te halen in de winkel en er wordt hierbij geen borg gerekend).

Met een boeket bloemen : € € 75.00

Het Bongo bon/ Viva Box ontbijt

Heeft u een bon cadeau gekregen? hiermee kunt u bij ons terecht! We verwennen je graag met een mand gevuld met fruitsap, een flesje Cava 20 cl, 4 ochtendkoeken, 4 broodjes, yoghurt met vers fruit, granola, eitjes, confituur,  thee, chocomelk, en broodbeleg. Ook in dit ontbijt werken we met de beste producten net zoals in onze themaontbijten. Op feestdagen leveren we door de geen Viva box of Bongo bon ontbijtmanden.

 

Omdat we duurzaamheid hoog in het vaandel dragen vragen we een borg van € 10.00 voor de mand en het fruitsap karafje in onze themaontbijt manden, € 5.00 voor de mand en fruitsap fles ( Verhofstede ) in de Bongo bon & Viva box ontbijtenmandenL Deze kunnen ten alle tijden ( tijdens de openingsuren ) tegen terugbetaling worden bezorgt in de winkel.

Leveringsvoorwaarden : 

Lochristi, Destelbergen, Gent, Oostakker en Gentbrugge : € 7.50

Andere deelgemeenten van Gent, Destelbergen en Lochristi : € 9.50

Andere locaties worden berekend per adres.